MirceaBaniciu.ro arrow Foto & Video arrow Lansare in fata a peste 1000 de fani

Lansare in fata a peste 1000 de fani

Vineri, 11 Iulie 2008
Mircea Baniciu a fost aclamat joi seara, la concertul pentru lansarea "Esarfei", primul volum din albumul sau solo "Best Of", de pese 1000 de persoane la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Click aici pentru poze!

Concertul live a tinut peste doua ore, timp in care Baniciu a fost acompaniat pe scena de trupa Pacifica (Teo Boar, Cristi Iorga, Marian Mihailescu si Vlady Cnejevici), si l-a avut ca invitat special la percutie pe Costin Petrescu, tobosarul Phoenix din perioada albumelor "Cei ce ne-au dat nume" si "Mugur de fluier".

La urcarea pe scena, Baniciu i-a salutat pe spectatori, adunati in numar mare, si le-a multumit pentru prezenta, adaugand ca data viitoare ar putea tine un spectacol la Sala Palatului. Baniciu a cantat mai multe balade cunoscute "Esarfa in dar", "Amintire" sau "Scrisoare de bun ramas", dar si piese nemaiauzite in concert de pe noul album, cum ar fi "La inceput de drum" si "Cu tine in gand".

"Vom incerca sa aducem ceva din ce-am produs noi mai bine si mai interesant", a spus Baniciu si a deschis concertul cu piesa "Tristeti provinciale", in aplauzele ritmice ale publicului.  In a doua parte a concertului Mircea Baniciu a cantat si cateva dintre hiturile Phoenix - "Mugur de fluier", "Mica Tiganiada" sau "Andrii Popa".

Acest concert marcheaza revenirea solo pe scena a lui Mircea Baniciu si in acelasi timp lansarea primului volum din albumul Best Of. Cel de-al doilea volum va aparea in toamna acestui an.

 

 
FaceBook