MirceaBaniciu.ro arrow Stiri arrow A treia editie a spectacolului "Tandreturi...", in martie la Sala Palatului

A treia editie a spectacolului "Tandreturi...", in martie la Sala Palatului

Vineri, 28 Ianuarie 2005

Ultima zi din martie aduce pentru iubitorii de folk-pop autohton un eveniment mult asteptat - a treia editie a spectacolului "Tandreturi...", pe scena Salii Palatului, in organizarea Fundatiei Aurel Mitran.

 

Evenimentul, dedicat tuturor femeilor, care se mandreste a fi 100% unplugged, are un afis de zile mari: cei patru "corifei" Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintila, trupa Holograf si, ca o mare surpriza, formatia Timpuri Noi in formula aproape completa, cu Artan si Dan Iliescu.

Afisul spectacolului "Tandreturi..." anunta, printr-un subtitlu ironic, "Cine (mai) festival unplugged?": Marius Batu, Andrei Barbulescu, Dan Bittman, Adrian Bortun, Mihai Coman, Romeo Dediu, Tino Furtuna, Edy Petrosel, Emil Soumah si Iulian Vrabete. Pentru mai bine de doua ore, acestia vor canta melodii de dragoste, iar la finalul spectacolului se vor reuni cu totii pe scena, pentru o incheiere de neuitat.

Biletele, cu preturi cuprinse intre 250.000 - 450.000 de lei, vor fi puse in vanzare din aceasta saptamana la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti. Sonorizarea si luminile sunt asigurate de Stage Expert; evenimentul este programat incepand cu ora 19,30, fiind posibil sa fie inregistrat, cum s-a intamplat la editiile precedente, de TVR.
 
FaceBook