MirceaBaniciu.ro arrow Stiri arrow MediaPro Music prezinta Cutiuta Muzicala 5- cantecele vesele interpretate de super-tatici!

MediaPro Music prezinta Cutiuta Muzicala 5- cantecele vesele interpretate de super-tatici!

Miercuri, 14 Decembrie 2005

Dupa succesul inregistrat de Cutiuta Muzicala 4, care cuprinde cantecele interpretate de mamici celebre - Teo, Mihaela Radulescu, Daniela Nane si Oana Cuzino - MediaPro Music revine cu o noua surpriza pentru cei mai mici melomani, chiar inainte de Craciun: Cutiuta Muzicala 5, o noua colectie de cantecele amuzante interpretate de aceasta data de patru tatici celebri.

 

Cutiuta muzicala 5 contine 13 cantecele culese din culegeri vechi de muzica de catre initiatoarea proiectului, Liliana Stefan, si interpretate intr-o maniera plina de sensibilitate de patru dintre cei mai indragiti poaspat tatici - Dan Bittman, Virgil Iantu, Ilie Nastase si Mircea Baniciu - alaturi de cor de copii.

Puisorul cafeniu, Hotul de carabus, A venit o vulpe si Omul de zapada, dar si multe alte melodii prezente pe acest album sunt o dovada a faptului ca si taticii pot fi sensibili, chiar si atunci cand intervine celebritatea.

Si ce bucurie poate fi mai mare pentru copii decat un cadou de Mos Craciun!? Ca urmare, MediaPro Music vine in intimpinarea Mosului si lanseaza Cutiuta muzicala 5, sambata, 17 decembrie, ora 11.00, in magazinul Diverta din complexul comercial Plaza Romania.

Parteneri media: Radio Info Pro si Minimax
 
FaceBook