MirceaBaniciu.ro arrow Stiri arrow Phoenix lanseaza "100% arta"

Phoenix lanseaza "100% arta"

Joi, 20 Octombrie 2005

"Baba Novak", cel mai nou album Phoenix, considerat de Nicu Covaci un produs "100% arta", a fost lansat joi, in cadrul unei conferinte de presa la care au participat actualii membri ai trupei - Nicolae Covaci, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan "ÂTandarica", Mani Neumann, Cristi Graur si Ionut Contras.

 

"Acesta este primul album produs de casa de discuri Phoenix Records. Am fost dezamagiti de casele de discuri din Romania, poate ca asa vom deveni noi un exemplu", a declarat liderul trupei, Nicu Covaci.

"Baba Novak" a avut parte si de un concert de promovare ieri-seara la Sala Palatului (spectacolul va fi filmat, urmand ca in curand sa fie lansat pe piata si un DVD) si va include si piese mai vechi deoarece "nu vrem sa frustram publicul", a explicat Covaci, care a mai precizat ca a facut "un plan si am impletit piese de pe ultimul album cu cele mai vechi". Dupa concertul de la Bucuresti, veteranii de la Phoenix vor mai sustine un spectacol la Craiova, dupa care va urma o pauza lunga, deoarece "noi nu venim in Romania decat daca suntem chemati. Nu am de ce sa fiu turist in Romania, pot fi turist in Spania", a punctat Covaci.

Mireille-Astrid Popa - Realitatea Romaneasca - 21 oct 2005

 
FaceBook