MirceaBaniciu.ro arrow Stiri arrow Promovare - Turneu Phoenix cu Baba Novak

Promovare - Turneu Phoenix cu Baba Novak

Duminică, 01 Octombrie 2006

Nicu Covaci & Co au de sustinut o serie de concerte in cateva dintre cele mai importante orase din tara. In "Phoenix Baba Novak Tour 2006" este promovat materialul celui mai recent album al formatiei, alaturi de vechile hituri.

 

Admiratorii formatiei din Bucuresti si din tara isi pot vedea idolii dupa cum urmeaza: 11 octombrie 2006, Constanta – Casa de Cultura, 12 octombrie, Braila – Sala Sporturilor, 13 octombrie, Brasov – Sala Sporturilor, 14 octombrie, Pitesti – Casa de Cultura, 18 octombrie, Craiova – Casa Studentilor, 19 octombrie, Arad – Casa de Cultura, 20 octombrie, Cluj-Napoca – Casa Studentilor, 22 octombrie, Bistrita – Sala Sporturilor, 23 octombrie, Iasi – Casa de Cultura, 25 octombrie, Bucuresti – Sala Polivalenta. Biletele s-au pus in vanzare si se gasesc online la www.vreaubilet.ro, iar in Bucuresti la magazinele Carrefour Orhideea si Unirii (etaj 2), in reteaua magazinelor Shop Music, la Muzica si casa de bilete a Salii Palatului. Biletele costa 30 RON (in tara) si intre 30 si 60 RON la Sala Polivalenta din Capitala, in functie de pozitia fata de scena.

DVD CADOU. Este de retinut ca formatia face un cadou admiratorilor, astfel toti cei care cumpara bilete de concert primesc si un DVD Phoenix. Acesta contine patru piese: "Baba Novak" si "Andrii Popa" inregistrari din concert si (cele) doua videoclipuri: "Mila 2 de langa 3" si "Zori de zi". Componenta formatiei in "Phoenix Baba Novak Tour 2006" este: Nicolae Covaci – chitara, voce, Josef Kappl – chitara bas, voce, Mircea Baniciu – voce, chitara, Ovidiu Lipan ("Tandarica") – tobe, Mani Neumann – vioara, blockflöte, Cristi Gram – chitara, backing vocals, Ionut Contra – backing vocals, percutie. In deschidere va canta cvintetul bucurestean 15 grade (college rock – punk).

FORTE PROPRII
"Este extraordinar ce se intampla si foarte greu in acelasi timp in Romania zilelor noastre: sa pui la punct un turneu de o asemenea amploare si sa-l realizezi cu forte proprii. Transport, cazare, sali, echipament de sunet si lumini, totul a fost «aranjat» de Ionut Contras, Minel Stoica si alti prieteni ai grupului" - Ovidiu "Tandarica" Lipan, tobe

PLAYLIST
"Ideea turneului e ofertanta, traseul e frumos si ne da din nou ocazia sa cantam in locuri in care nu am mai fost de multa vreme. In general vom avea un playlist asemanator cu cel din concertul de la Stufstock 4, eventual o piesa-doua in plus. Dar totul va fi stabilit in momentul in care vin si ceilalti din Germania, Nicu, Ioji si Mani" - Mircea Baniciu, voce

 

 
FaceBook