MirceaBaniciu.ro arrow Stiri arrow Spectacolul celor patru corifei - Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintil

Spectacolul celor patru corifei - Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintil

Duminică, 30 Martie 2003
Spectacolul celor patru corifei - Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintila - a umplut pina la refuz Circul Globus.

Cei care au dorit sa le asculte “Tandreturile pentru femei...” au cintat si s-au amuzat alaturi de ei pe parcursul a doua ore. “Domnii corifei” au interpretat citeva dintre cele mai frumoase si iubite cintece din repertoriul lor, dar si-au “servit” si poante, spre deliciul celor prezenti. Pentru o seara, ei au decis la unison sa se numeasca trupa “Calibru”. Si, dupa cum a anuntat “domnul corifeu Andries“, au debutat cu un concurs: “Ca fara un concurs nu mai iese nimeni din casa: trebuie sa recunoasteti care este Mircea Baniciu si care este Mircea Vintila”, a glumit el. Fumul care se raspindea pe scena din spatele aceluiasi Andries l-a facut sa precizeze, la un moment dat: “Fumul este din partea organizatorilor. E bagat pe scena de dresorul de corifei Aurel Mitran. Ca sa nu ne observati ridurile”. Clipele cind Alexe, cum ii spun apropiatii, si-a pierdut glasul au avut loc in momentul in care a primit cadou de la “domnul corifeu Alifantis” un... telefon mobil.

Este cunoscut faptul ca Alexandru Andries nu a avut niciodata telefon fix sau mobil, preferind ca, o data ce trece pragul casei, sa nu fie deranjat de nimeni. “Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei” a ridicat, in final, sala in picioare.

Cei patru, acompaniati de propriile chitari, dar si de citeva instrumente ciudate, au oferit, asa cum si-au propus initial, un concert emotionant, sincer, simplu si, in acelasi timp, vesel.

Sursa: Evenimentul Zilei

 
FaceBook